Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Gebakken Aubergine Parmezaan Met Verse Tomatensaus

Gebakken Aubergine Parmezaan Met Verse Tomatensaus

Er is geen reden om je schuldig te voelen als je je overgeeft aan deze rijke en vullende aubergine-parmezaanse kaas en het is de perfect gerecht om bij een groot familiediner​ te bereiden. Maak het gewoon van tevoren en stop het vlak voordat je het serveert in de oven.

Lees Verder...
Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Boerenkool en champignons worden gecombineerd met een smakelijke cashewroomsaus. Wilde rijst voegt een rijke notensmaak en een mooie textuur toe.

Lees Verder...
Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.

Lees Verder...
Pesto Van Basilicum En Spinazie

Pesto Van Basilicum En Spinazie

Deze vers gemaakte pesto transformeert uw groenten of Bonenpasta in een gastronomische maaltijd. Dit gerecht is gemaakt met basilicum, spinazie, pijnboompitten, amandelen en een gezond vleugje knoflook.

Lees Verder...
Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Één van de eerste groenten van de lente, veelzijdige asperges kunnen gekoeld worden geserveerd in een salade, gepureerd in een romige soep of gewoon licht gestoomd. In dit recept wordt knapperige asperge gegarneerd met een pittige zelfgemaakte vinaigrette, geroosterde rode pepers en pijnboompitten.

Lees Verder...
Gestoofde Paksoi

Gestoofde Paksoi

Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.

Lees Verder...
Bloemkool Braadpan

Bloemkool Braadpan

Bloemkool, gebakken in een rijke saus doordrenkt met wortels, prei en knoflook, is precies wat de dokter heeft voorgeschreven om uw opname van voedingsstoffen voor de dag te verhogen.

Lees Verder...
Romige Risotto Van Gerst Met Tomaten En Erwten

Romige Risotto Van Gerst Met Tomaten En Erwten

Gebruik gerst om een ​​heerlijke volkoren risotto te maken. Combineer het met een snelle sauté van bladgroenten voor een gezond gastronomisch diner.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus
Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Woensdag 08-05-2024

Romige Knoflook Gort
Romige Knoflook Gort

Maandag 06-05-2024

Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten
Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten

Zaterdag 04-05-2024

Spruitjes Met Kikkererwten-saus
Spruitjes Met Kikkererwten-saus

Woensdag 01-05-2024

Vullend Pompoengerecht
Vullend Pompoengerecht

Zondag 28-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu