Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoliquiche Met Aquafaba

Broccoliquiche Met Aquafaba

Gooi de kookvloeistof niet weg van de ingeblikte of huisgemaakte bonen. Je kunt het gebruiken om een ​​lichte en zachte quiche voor broccoli en champignons te maken.

Lees Verder...
Tofu Spinazie Gehaktballen

Tofu Spinazie Gehaktballen

Tijd voor een Italiaanse comfortfood-klassieker? Probeer deze smaakvolle gebakken gehaktballen in tomatensaus.

Lees Verder...
Kikkererwten En Tofu-kerrie

Kikkererwten En Tofu-kerrie

Perfect voor een snel doordeweekse diner, dit eenvoudige gerecht krijgt zijn smaak van kerriepoeder en een vleugje zoetheid van gedroogde pruimen. Curry-poeder is een mix van verschillende kruiden, waaronder koriander, chilipepers, komijn en kurkuma. Pas de hoeveelheid die u gebruikt naar wens aan.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
Gebakken Aubergine Met Pepers

Gebakken Aubergine Met Pepers

Aubergine liefhebbers zullen dit gezonde alternatief waarderen door de traditionele gefrituurde aubergine. Plakken aubergine worden gedoopt in volkoren broodkruimels, vervolgens gebakken en gegarneerd met paprika en tomatensaus.

Lees Verder...
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Iedereen houdt van een dampende ovenschotel recht uit de oven en als het over voedselrijke kool en kool beschikt, kun je je goed voelen over het eten ervan. Dit gerecht kan van tevoren worden samengesteld en vlak voor het opdienen worden verwarmd.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bonenpasta Met Spruitjes En
Bonenpasta Met Spruitjes En "blauwe Kaas"

Zaterdag 18-05-2024

Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten
Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten

Woensdag 15-05-2024

Bloemkool En Groene Erwt Kerrie
Bloemkool En Groene Erwt Kerrie

Dinsdag 14-05-2024

Pompoen Met Pompoenpesto
Pompoen Met Pompoenpesto

Maandag 13-05-2024

Gebakken Boerenkool En Koolschotel
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Zondag 12-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu