Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Chipotle Bonen En Greens

Chipotle Bonen En Greens

Een chipotle peper voegt hitte en wat rokerigheid toe aan dit snelle en gemakkelijke gerecht.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Een heel bijzonder gerecht wat de kracht van veganistisch koken nog maar eens extra benadrukt.

Lees Verder...
Broccoli Met Romige Amandelsaus

Broccoli Met Romige Amandelsaus

Een romige saus op smaak gebracht met gember en knoflook en sesamzaadjes maken gestoomde broccoli een heerlijke traktatie.

Lees Verder...
Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Deze mooi gekruide tomatensaus is een perfecte aanvulling op de tempeh, een gefermenteerd sojaproduct dat gemakkelijk de smaken van het voedsel absorbeert waarin het gekookt is.

Lees Verder...
Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht, combineer gesauteerde boerenkool, uien en kikkererwten met een romige knoflook-cashew-saus.

Lees Verder...
Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Spruitjes Polonaise
Spruitjes Polonaise

Zondag 05-05-2024

Andijvie En Bonen
Andijvie En Bonen

Zaterdag 04-05-2024

"worst" En Groententaart

Woensdag 01-05-2024

Kikkererwten En Tofu-kerrie
Kikkererwten En Tofu-kerrie

Zondag 28-04-2024

Asperges Met Zwarte Vijgendressing
Asperges Met Zwarte Vijgendressing

Zaterdag 27-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu