Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool en pompoen is een geweldige combinatie, vooral als je ze kookt in een bouillon licht gearomatiseerd met curry en kokos. Gebakken kikkererwten erbovenop voegen een mooie crunch toe.

Lees Verder...
Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
Andijvie En Bonen

Andijvie En Bonen

Zoekt u wat afwisseling in uw groene bladgroenten? Probeer andijvie, een licht bitter lid van de cichorei-familie. Dit recept, een Zuid-Italiaanse klassieker, combineert een andijvie met witte bonen en hete peper vlokken.

Lees Verder...
Bruine Rijst En Tomatenbraadpan

Bruine Rijst En Tomatenbraadpan

Een perfect bijgerecht om te serveren met boerenkool of boerenkool. Voeg een beetje hete pepervlokken toe als je het pittig wilt.

Lees Verder...
Kaneel Geroosterde Wortels

Kaneel Geroosterde Wortels

Eenvoudig, gemakkelijk en heerlijk! Een schotel van deze kaneel-gekruide geroosterde wortelen zou een mooie toevoeging aan uw diner zijn.

Lees Verder...
Zwarte Bonen Sla Bundels

Zwarte Bonen Sla Bundels

Wat wil je nog meer? Deze slawraps zijn gemakkelijk, gezond en heerlijk! Perfect voor een snelle lunch of een informeel diner, het recept kan ook worden verdubbeld om een ​​grotere groep te dienen.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
Bonenpasta Met Artisjok Pesto

Bonenpasta Met Artisjok Pesto

Deze citroenachtige artisjokpesto is geweldig op Bonenpasta en kan ook worden gebruikt als een topping voor je favoriete groenten of volle granen.

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappelsaus

Asperges Met Sinaasappelsaus

Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Zondag 26-05-2024

Ragoût Van Asperges, Champignons En Prei
Ragoût Van Asperges, Champignons En Prei

Donderdag 23-05-2024

Pesto Van Basilicum En Spinazie
Pesto Van Basilicum En Spinazie

Dinsdag 21-05-2024

Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten
Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten

Zaterdag 18-05-2024

Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus
Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Vrijdag 17-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu