Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Szechuan Pasta Met Broccoli

Szechuan Pasta Met Broccoli

Voor een snel en gemakkelijk diner combineer je Bonenpasta met licht gestoomde broccoli, rode paprika en een smakelijke saus van sesamgember. Serveer het warm of koud, het is hoe dan ook geweldig.

Lees Verder...
Snel Marokkaanse Bloemkool Roerbak Recept

Snel Marokkaanse Bloemkool Roerbak Recept

Je kunt binnen enkele minuten een heerlijk vullende wokgerecht op tafel zetten. Het enige wat je nodig hebt, is een pakje Marokkaanse kikkererwtensoep en enkele voedzame groenten!

Lees Verder...
Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Een heel bijzonder gerecht wat de kracht van veganistisch koken nog maar eens extra benadrukt.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Gestoofde Paksoi

Gestoofde Paksoi

Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
"worst" En Groententaart

Dinsdag 28-05-2024

Bonenpasta Fagioli
Bonenpasta Fagioli

Zondag 26-05-2024

Groene Groenten En Bonen
Groene Groenten En Bonen

Donderdag 23-05-2024

Gebakken Boerenkool En Koolschotel
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Dinsdag 21-05-2024

Gerst Met Citroen En Dille
Gerst Met Citroen En Dille

Maandag 20-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu