Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Thaise pindasaus gemaakt met pindakaas, limoensap, gember, ui en een chili peper geeft een kick aan dit boerenkool en gebakken tofu roerbakgerecht. Voeg een extra jalapeño peper toe als je het pittig wilt.

Lees Verder...
Gebakken Zwarte Rijst En Shiitake Paddestoelen

Gebakken Zwarte Rijst En Shiitake Paddestoelen

Zwarte rijst bevat veel flavonoïde-antioxidantverbindingen die in verband zijn gebracht met een verminderd risico op hartaandoeningen en kanker. Het is ook bekend als "verboden rijst", omdat het volgens de Chinese legende zo zeldzaam, smakelijk en voedzaam was dat alleen de keizers het mochten eten.

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappelsaus

Asperges Met Sinaasappelsaus

Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.

Lees Verder...
Ragoût Van Asperges, Champignons En Prei

Ragoût Van Asperges, Champignons En Prei

Prei, asperges en paddenstoelen worden perfect aangevuld door kleurrijke zoete aardappelen in deze eenvoudige en heerlijke stoofpot. Gebruik verse munt en peterselie voor een smaakvolle finishing touch.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Artisjok Pesto

Bonenpasta Met Artisjok Pesto

Deze citroenachtige artisjokpesto is geweldig op Bonenpasta en kan ook worden gebruikt als een topping voor je favoriete groenten of volle granen.

Lees Verder...
Broccoli Met Citroen Tahinisaus

Broccoli Met Citroen Tahinisaus

Een bord gestoomde broccoli krijgt een geheel nieuwe dimensie in combinatie met een speciale saus. Deze tahini topping werkt ook goed met boerenkool of andere bladgroenten.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Andijvie En Bonen

Andijvie En Bonen

Zoekt u wat afwisseling in uw groene bladgroenten? Probeer andijvie, een licht bitter lid van de cichorei-familie. Dit recept, een Zuid-Italiaanse klassieker, combineert een andijvie met witte bonen en hete peper vlokken.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Gebakken Tofu Met Champignonsaus
Gebakken Tofu Met Champignonsaus

Zondag 26-05-2024

Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus
Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Donderdag 23-05-2024

Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette
Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Maandag 20-05-2024

Gebakken Boerenkool En Koolschotel
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Zondag 19-05-2024

Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus
Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Donderdag 16-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu