Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Balsamico Portobello En Aubergines

Balsamico Portobello En Aubergines

Eenvoudig en elegant, deze gelaagde portobello-champignons, aubergine en tomaten vormen een perfect zomerdiner.

Lees Verder...
Zwartogige Bonen

Zwartogige Bonen

Kook groene kool en zwarte oog bonen voor een beetje wild west smaak. Het eten van deze combo op nieuwjaarsdag zou geluk brengen voor het komende jaar.

Lees Verder...
Zomers Maïs En Tomaat Gerecht

Zomers Maïs En Tomaat Gerecht

Geniet van de zomer met deze heerlijke mix van verse maïs, tomaten en basilicum.

Lees Verder...
Broccoli En Shiitake Paddestoelen Met Thaise Pindasaus

Broccoli En Shiitake Paddestoelen Met Thaise Pindasaus

Een snel wokgerecht met een smakelijke woksaus is een geweldige manier om snel te kunnen gaan eten. Kook de groenten totdat ze net knapperig zijn en nog steeds een lichte crunch hebben. Dit behoudt de voedingsstoffen en zorgt voor de perfecte textuur.

Lees Verder...
Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool en pompoen is een geweldige combinatie, vooral als je ze kookt in een bouillon licht gearomatiseerd met curry en kokos. Gebakken kikkererwten erbovenop voegen een mooie crunch toe.

Lees Verder...
Artisjok Linzen Brood

Artisjok Linzen Brood

Linzen, artisjokken, pecannoten en paddenstoelen worden samen in dit smaakvolle en unieke recept gebakken. Restjes zijn geweldig voor de lunch de volgende dag.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Aubergine Roll Ups
Aubergine Roll Ups

Maandag 06-05-2024

Chili Taart Met Maïsbrood Topping
Chili Taart Met Maïsbrood Topping

Vrijdag 03-05-2024

Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten
Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Dinsdag 30-04-2024

Gebakken Kerstomaatjes
Gebakken Kerstomaatjes

Maandag 29-04-2024

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten
Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Zaterdag 27-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu