Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Californische Romige Boerenkool

Californische Romige Boerenkool

Een eenvoudige op cashewnoten gebaseerde roomsaus verandert boerenkool compleet. Deze saus werkt ook goed op broccoli, spinazie of andere gestoomde groenten.

Lees Verder...
Gebakken Suz's Bean Enchilada's

Gebakken Suz's Bean Enchilada's

In plaats van het rollen van de enchilada-ingrediënten gaan we ze nu stapelen. Dit bespaart tijd en resulteert in een vullende braadpan met comfortfood die perfect is om veel mensen te voeden.

Lees Verder...
Zwarte En Witte Bonen Met Groenten

Zwarte En Witte Bonen Met Groenten

Zwart-witte droge bonen worden langzaam-gesudderd met boerenkool, spinazie en uien tot ze zacht en smaakvol zijn.

Lees Verder...
Gestoofde Paksoi

Gestoofde Paksoi

Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.

Lees Verder...
Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Boerenkool en champignons worden gecombineerd met een smakelijke cashewroomsaus. Wilde rijst voegt een rijke notensmaak en een mooie textuur toe.

Lees Verder...
Bloemkool Met Masala Saus

Bloemkool Met Masala Saus

De zelfgemaakt masala saus geeft een hele nieuwe smaak aan je bloemkool.

Lees Verder...
Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Deze mooi gekruide tomatensaus is een perfecte aanvulling op de tempeh, een gefermenteerd sojaproduct dat gemakkelijk de smaken van het voedsel absorbeert waarin het gekookt is.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Spruitjes Polonaise
Spruitjes Polonaise

Dinsdag 28-05-2024

Aziatische Sla Wraps
Aziatische Sla Wraps

Maandag 27-05-2024

Amandelen En Snijbonen Gerecht
Amandelen En Snijbonen Gerecht

Zaterdag 25-05-2024

Bonenpasta Met Erwten, Munt En Romesco
Bonenpasta Met Erwten, Munt En Romesco

Woensdag 22-05-2024

Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur
Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur

Dinsdag 21-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu