Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Cubaanse Zwarte Bonen

Cubaanse Zwarte Bonen

Deze zwarte bonen in Cubaanse stijl zijn stevig, vullend en gemakkelijk te bereiden. Een perfecte manier om je dagelijkse portie bonen binnen te krijgen.

Lees Verder...
Chef Frank's Romen Boerenkool En Zoete Aardappelen

Chef Frank's Romen Boerenkool En Zoete Aardappelen

Het klassieke California Creamed Kale-recept krijgt een nieuwe smaakvariant met de toevoeging van zoete aardappelen, sjalotten en een scheut azijn.

Lees Verder...
Snijbiet En Zoete Aardappelgratin

Snijbiet En Zoete Aardappelgratin

Een stevige en smaakvolle gratin hits the spot op een koude winternacht. Combineer het met een eenvoudige salade en je hebt een comfortabel diner dat elegant en lekker is.

Lees Verder...
Bloemkool Braadpan

Bloemkool Braadpan

Bloemkool, gebakken in een rijke saus doordrenkt met wortels, prei en knoflook, is precies wat de dokter heeft voorgeschreven om uw opname van voedingsstoffen voor de dag te verhogen.

Lees Verder...

"romige" Cime Di Rapa

De gepureerde bloemkool voegt romigheid toe aan deze krachtige verzameling groenten, paddenstoelen en spinazie.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappelsaus

Asperges Met Sinaasappelsaus

Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.

Lees Verder...
Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Thaise pindasaus gemaakt met pindakaas, limoensap, gember, ui en een chili peper geeft een kick aan dit boerenkool en gebakken tofu roerbakgerecht. Voeg een extra jalapeño peper toe als je het pittig wilt.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Amandelen En Snijbonen Gerecht
Amandelen En Snijbonen Gerecht

Maandag 27-05-2024

Chipotle Bonen En Greens
Chipotle Bonen En Greens

Zondag 26-05-2024

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu
Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Zaterdag 25-05-2024

Romige Boerenkool En Wilde Rijst
Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Woensdag 22-05-2024

Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus
Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Zondag 19-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu