Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten

Broccoli Met Geroosterde Knoflook En Sjalotten

In dit eenvoudige recept voegen geroosterde knoflook en sjalotten zoetheid en karakter toe aan gestoomde broccoli. Neem broccoli en andere kruisbloemige groenten op in uw dagelijkse voeding. Ze bevatten unieke kankerbestrijdende fytochemicaliën.

Lees Verder...
Szechuan Pasta Met Broccoli

Szechuan Pasta Met Broccoli

Voor een snel en gemakkelijk diner combineer je Bonenpasta met licht gestoomde broccoli, rode paprika en een smakelijke saus van sesamgember. Serveer het warm of koud, het is hoe dan ook geweldig.

Lees Verder...
Bloemkool En Champignonsaus Met Bonenpastawaren En Cashewkaassaus

Bloemkool En Champignonsaus Met Bonenpastawaren En Cashewkaassaus

Voor een eenvoudig elegant diner, serveer deze romige bloemkool en pastaschotel met een eenvoudige groene salade en werk de maaltijd af met een fruitige gemengde sorbet.

Lees Verder...
Gebakken Kerstomaatjes

Gebakken Kerstomaatjes

Op zoek naar een andere manier om verse cherry tomaatjes te serveren? Probeer ze te bakken - het concentreert de smaak en intensiveert hun zoetheid.

Lees Verder...
Aziatische Groenten Wokgerecht

Aziatische Groenten Wokgerecht

Pinda en gember saus en gemarineerde, gebakken tofu maken van dit roerbakgerecht een favoriet aller tijden. Voel je vrij om je favoriete groenten te vervangen.

Lees Verder...
Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Romige Boerenkool En Wilde Rijst

Boerenkool en champignons worden gecombineerd met een smakelijke cashewroomsaus. Wilde rijst voegt een rijke notensmaak en een mooie textuur toe.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Pasta gemaakt van bonen is een goed alternatief voor tarwe-pasta. In dit eenvoudige maar elegante gerecht worden Bonenpasta en bloemkool geserveerd met een rijke, romige saus, bereid met geroosterde knoflook, walnoten en citroen.

Lees Verder...
Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)
Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)

Dinsdag 28-05-2024

Broccoli Walnoot Brain Booster
Broccoli Walnoot Brain Booster

Zondag 26-05-2024

Nootachtige Groene Bonen Schotel
Nootachtige Groene Bonen Schotel

Zaterdag 25-05-2024

Balsamico Portobello En Aubergines
Balsamico Portobello En Aubergines

Vrijdag 24-05-2024

Plantaardige Lasagne
Plantaardige Lasagne

Woensdag 22-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu