Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten
Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.
Lees Verder...Meer dan 400 supermarkt
Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.
Lees Verder...Bloemkool en pompoen is een geweldige combinatie, vooral als je ze kookt in een bouillon licht gearomatiseerd met curry en kokos. Gebakken kikkererwten erbovenop voegen een mooie crunch toe.
Lees Verder...pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!
Lees Verder...Het eenvoudige gerecht van gestoomde broccoli op smaak gebracht met knoflook en Dijon-mosterd is buitengewoon veelzijdig. Het zal bijna elke maaltijd afmaken.
Lees Verder...Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.
Lees Verder...Bonenpastas zijn een geweldige alternatieve manier om je dagelijkse portie bonen te krijgen. In dit verfijnde gerecht worden zwarte bonen pasta en Aziatische groenten gegarneerd met een saus en op smaak gebracht met kokos, citroengras en gember.
Lees Verder...Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak
Lees Verder...Deze mooi gekruide tomatensaus is een perfecte aanvulling op de tempeh, een gefermenteerd sojaproduct dat gemakkelijk de smaken van het voedsel absorbeert waarin het gekookt is.
Lees Verder...Update een comfort-klassieker. Vervang witte aardappelen en roomboter met bloemkool en cashewnoten en voeg wat knoflook en spinazie toe!
Lees Verder...Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.
Woensdag 08-05-2024
Zondag 05-05-2024
Vrijdag 03-05-2024
Woensdag 01-05-2024
Maandag 29-04-2024
Elke dag een uniek nieuw voedzaam en vegan recept in je e-mail. Zo heb je altijd inspiratie om gezond te koken! (100% gratis, nooit spam en je kunt je elk moment weer uitschrijven)