Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Bloemkool Braadpan

Bloemkool Braadpan

Bloemkool, gebakken in een rijke saus doordrenkt met wortels, prei en knoflook, is precies wat de dokter heeft voorgeschreven om uw opname van voedingsstoffen voor de dag te verhogen.

Lees Verder...
Bloemkool Met Masala Saus

Bloemkool Met Masala Saus

De zelfgemaakt masala saus geeft een hele nieuwe smaak aan je bloemkool.

Lees Verder...
Aubergine Roll Ups

Aubergine Roll Ups

Eenvoudig te maken en altijd een hit, deze gebakken auberginerolletjes zullen snel opgegeten zijn dus misschien wil je het recept verdubbelen!

Lees Verder...
Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Combineer je favoriete Bonenpasta met een eenvoudige saus op walnootbasis voor een snel, eenvoudig en zeer smakelijk diner.

Lees Verder...
Caribische Greens En Zoete Aardappelen

Caribische Greens En Zoete Aardappelen

Zomers gezond gerecht, alsof je op een tropisch eiland bent!

Lees Verder...
Gebakken Aubergine Met Pepers

Gebakken Aubergine Met Pepers

Aubergine liefhebbers zullen dit gezonde alternatief waarderen door de traditionele gefrituurde aubergine. Plakken aubergine worden gedoopt in volkoren broodkruimels, vervolgens gebakken en gegarneerd met paprika en tomatensaus.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Andijvie En Bonen

Andijvie En Bonen

Zoekt u wat afwisseling in uw groene bladgroenten? Probeer andijvie, een licht bitter lid van de cichorei-familie. Dit recept, een Zuid-Italiaanse klassieker, combineert een andijvie met witte bonen en hete peper vlokken.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Californische Romige Boerenkool
Californische Romige Boerenkool

Zondag 05-05-2024

Bonenpasta Met Artisjok Pesto
Bonenpasta Met Artisjok Pesto

Zaterdag 04-05-2024

Gerst Met Citroen En Dille
Gerst Met Citroen En Dille

Woensdag 01-05-2024

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Maandag 29-04-2024

Aziatische Groenten Met Tofu In Beslag
Aziatische Groenten Met Tofu In Beslag

Zaterdag 27-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu