Snijbiet En Zoete Aardappelgratin
Een stevige en smaakvolle gratin hits the spot op een koude winternacht. Combineer het met een eenvoudige salade en je hebt een comfortabel diner dat elegant en lekker is.
Lees Verder...Meer dan 400 supermarkt
Een stevige en smaakvolle gratin hits the spot op een koude winternacht. Combineer het met een eenvoudige salade en je hebt een comfortabel diner dat elegant en lekker is.
Lees Verder...Bloemkool en pompoen is een geweldige combinatie, vooral als je ze kookt in een bouillon licht gearomatiseerd met curry en kokos. Gebakken kikkererwten erbovenop voegen een mooie crunch toe.
Lees Verder...Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.
Lees Verder...Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak
Lees Verder...Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.
Lees Verder...Een perfect bijgerecht om te serveren met boerenkool of boerenkool. Voeg een beetje hete pepervlokken toe als je het pittig wilt.
Lees Verder...Deze mooi gekruide tomatensaus is een perfecte aanvulling op de tempeh, een gefermenteerd sojaproduct dat gemakkelijk de smaken van het voedsel absorbeert waarin het gekookt is.
Lees Verder...Pasta gemaakt van bonen is een goed alternatief voor tarwe-pasta. In dit eenvoudige maar elegante gerecht worden Bonenpasta en bloemkool geserveerd met een rijke, romige saus, bereid met geroosterde knoflook, walnoten en citroen.
Lees Verder...Deze creatieve entrée is de perfecte keuze voor een diner bij speciale gelegenheden. Het is heerlijk, indrukwekkend en kan van tevoren worden gemaakt!
Lees Verder...Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.
Maandag 06-05-2024
Vrijdag 03-05-2024
Dinsdag 30-04-2024
Zondag 28-04-2024
Donderdag 25-04-2024
Elke dag een uniek nieuw voedzaam en vegan recept in je e-mail. Zo heb je altijd inspiratie om gezond te koken! (100% gratis, nooit spam en je kunt je elk moment weer uitschrijven)