Asperges Met Sinaasappelsaus
Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.
Lees Verder...Meer dan 400 supermarkt
Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.
Lees Verder...Gooi de kookvloeistof niet weg van de ingeblikte of huisgemaakte bonen. Je kunt het gebruiken om een ​​lichte en zachte quiche voor broccoli en champignons te maken.
Lees Verder...In plaats van het rollen van de enchilada-ingrediënten gaan we ze nu stapelen. Dit bespaart tijd en resulteert in een vullende braadpan met comfortfood die perfect is om veel mensen te voeden.
Lees Verder...Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.
Lees Verder...Perfect voor een snel doordeweekse diner, dit eenvoudige gerecht krijgt zijn smaak van kerriepoeder en een vleugje zoetheid van gedroogde pruimen. Curry-poeder is een mix van verschillende kruiden, waaronder koriander, chilipepers, komijn en kurkuma. Pas de hoeveelheid die u gebruikt naar wens aan.
Lees Verder...Het klassieke California Creamed Kale-recept krijgt een nieuwe smaakvariant met de toevoeging van zoete aardappelen, sjalotten en een scheut azijn.
Lees Verder...Voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht, combineer gesauteerde boerenkool, uien en kikkererwten met een romige knoflook-cashew-saus.
Lees Verder...Zwart-witte droge bonen worden langzaam-gesudderd met boerenkool, spinazie en uien tot ze zacht en smaakvol zijn.
Lees Verder...Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.
Lees Verder...Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.
Maandag 06-05-2024
Vrijdag 03-05-2024
Woensdag 01-05-2024
Zondag 28-04-2024
Zaterdag 27-04-2024
Elke dag een uniek nieuw voedzaam en vegan recept in je e-mail. Zo heb je altijd inspiratie om gezond te koken! (100% gratis, nooit spam en je kunt je elk moment weer uitschrijven)