Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...

"worst" En Groententaart

Deze creatieve entrée is de perfecte keuze voor een diner bij speciale gelegenheden. Het is heerlijk, indrukwekkend en kan van tevoren worden gemaakt!

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappelsaus

Asperges Met Sinaasappelsaus

Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.

Lees Verder...
Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.

Lees Verder...
Broccoliquiche Met Aquafaba

Broccoliquiche Met Aquafaba

Gooi de kookvloeistof niet weg van de ingeblikte of huisgemaakte bonen. Je kunt het gebruiken om een ​​lichte en zachte quiche voor broccoli en champignons te maken.

Lees Verder...
Artisjok Linzen Brood

Artisjok Linzen Brood

Linzen, artisjokken, pecannoten en paddenstoelen worden samen in dit smaakvolle en unieke recept gebakken. Restjes zijn geweldig voor de lunch de volgende dag.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Snel Marokkaanse Bloemkool Roerbak Recept
Snel Marokkaanse Bloemkool Roerbak Recept

Maandag 27-05-2024

Californische Romige Boerenkool
Californische Romige Boerenkool

Zondag 26-05-2024

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Donderdag 23-05-2024

Supersnelle Kikkererwten Curry
Supersnelle Kikkererwten Curry

Woensdag 22-05-2024

Gebakken Boerenkool En Koolschotel
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Dinsdag 21-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu