Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Aziatische Groenten Met Tofu In Beslag

Aziatische Groenten Met Tofu In Beslag

Baby paksoi, shiitake-paddenstoelen en Chinese kool vormen een geweldige combinatie, vooral wanneer ze worden gecombineerd met knapperige tofu en een eenvoudige saus op smaak gebracht met citroen, knoflook en sesam.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Spruitjes Met Sinaasappel En Walnoten

Spruitjes Met Sinaasappel En Walnoten

Een vleugje sinaasappel en een snuifje geroosterde walnoten is alles wat je nodig hebt om een ​​gerecht met spruitjes op te vrolijken.

Lees Verder...
Zwarte Boonspaghetti En Groenten Met Thaise Kokosnotensaus

Zwarte Boonspaghetti En Groenten Met Thaise Kokosnotensaus

Bonenpastas zijn een geweldige alternatieve manier om je dagelijkse portie bonen te krijgen. In dit verfijnde gerecht worden zwarte bonen pasta en Aziatische groenten gegarneerd met een saus en op smaak gebracht met kokos, citroengras en gember.

Lees Verder...
Met Balsamico-geglazuurde Asperges

Met Balsamico-geglazuurde Asperges

Probeer deze balsamico-geglazuurde asperges en ontdek hoe een supereenvoudige balsamico-azijn een geheel nieuwe dimensie van smaak aan uw groenten kan toevoegen.

Lees Verder...
Broccoliquiche Met Aquafaba

Broccoliquiche Met Aquafaba

Gooi de kookvloeistof niet weg van de ingeblikte of huisgemaakte bonen. Je kunt het gebruiken om een ​​lichte en zachte quiche voor broccoli en champignons te maken.

Lees Verder...
Gebakken Kerstomaatjes

Gebakken Kerstomaatjes

Op zoek naar een andere manier om verse cherry tomaatjes te serveren? Probeer ze te bakken - het concentreert de smaak en intensiveert hun zoetheid.

Lees Verder...
Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Met Balsamico-geglazuurde Asperges
Met Balsamico-geglazuurde Asperges

Dinsdag 28-05-2024

Romige Risotto Van Gerst Met Tomaten En Erwten
Romige Risotto Van Gerst Met Tomaten En Erwten

Maandag 27-05-2024

Bieten Edamame Roerbakgerecht
Bieten Edamame Roerbakgerecht

Vrijdag 24-05-2024

Boonnoedels Met Aziatische Groenten En Pindasaus
Boonnoedels Met Aziatische Groenten En Pindasaus

Donderdag 23-05-2024

Bonenpasta Met Erwten, Munt En Romesco
Bonenpasta Met Erwten, Munt En Romesco

Woensdag 22-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu