Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Boonnoedels Met Aziatische Groenten En Pindasaus

Boonnoedels Met Aziatische Groenten En Pindasaus

Paksoi, shiitake paddenstoelen en peultjes worden mooi aangevuld door een pittige sinaasappel-pinda saus. Serveer met zwarte bonen of rode linzenpasta voor een indrukwekkend Aziatisch geïnspireerd diner.

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten

Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten

Een sinaasappelsaus vult de verse asperges aan en voegt een subtiele zoetheid toe.

Lees Verder...
Broccoli Met Knoflook

Broccoli Met Knoflook

Het eenvoudige gerecht van gestoomde broccoli op smaak gebracht met knoflook en Dijon-mosterd is buitengewoon veelzijdig. Het zal bijna elke maaltijd afmaken.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
Artisjok Linzen Brood

Artisjok Linzen Brood

Linzen, artisjokken, pecannoten en paddenstoelen worden samen in dit smaakvolle en unieke recept gebakken. Restjes zijn geweldig voor de lunch de volgende dag.

Lees Verder...
Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)
Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)

Maandag 06-05-2024

Gestoofde Paksoi
Gestoofde Paksoi

Vrijdag 03-05-2024

Szechuan Pasta Met Broccoli
Szechuan Pasta Met Broccoli

Donderdag 02-05-2024

"romige" Cime Di Rapa

Woensdag 01-05-2024

Asperges Met Sinaasappelsaus
Asperges Met Sinaasappelsaus

Zondag 28-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu