Nootachtige Groene Bonen Schotel
De old-school pan met bonen die op zoveel vakantietafels staat, is niet zo gezond. Probeer deze optie, die is veel beter voor u met echte champignons en uien.
Lees Verder...Meer dan 400 supermarkt
De old-school pan met bonen die op zoveel vakantietafels staat, is niet zo gezond. Probeer deze optie, die is veel beter voor u met echte champignons en uien.
Lees Verder...Zwart-witte droge bonen worden langzaam-gesudderd met boerenkool, spinazie en uien tot ze zacht en smaakvol zijn.
Lees Verder...Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak
Lees Verder...Op zoek naar een andere manier om verse cherry tomaatjes te serveren? Probeer ze te bakken - het concentreert de smaak en intensiveert hun zoetheid.
Lees Verder...Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.
Lees Verder...Voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht, combineer gesauteerde boerenkool, uien en kikkererwten met een romige knoflook-cashew-saus.
Lees Verder...Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.
Lees Verder...Lekker en vullend, deze bonenenchiladas zijn een goed gerecht wanneer je op zoek bent naar een snelle en gezonde maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn.
Lees Verder...Pasta gemaakt van bonen is een goed alternatief voor tarwe-pasta. In dit eenvoudige maar elegante gerecht worden Bonenpasta en bloemkool geserveerd met een rijke, romige saus, bereid met geroosterde knoflook, walnoten en citroen.
Lees Verder...Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.
Donderdag 16-05-2024
Dinsdag 14-05-2024
Zaterdag 11-05-2024
Woensdag 08-05-2024
Dinsdag 07-05-2024
Elke dag een uniek nieuw voedzaam en vegan recept in je e-mail. Zo heb je altijd inspiratie om gezond te koken! (100% gratis, nooit spam en je kunt je elk moment weer uitschrijven)