Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)
Channa Saag is een populaire Indiase schotel met kikkererwten en spinazie in een pittige saus. Deze versie is zo snel en gemakkelijk dat je hem binnen 20 minuten op tafel hebt.
Lees Verder...Meer dan 400 supermarkt
Channa Saag is een populaire Indiase schotel met kikkererwten en spinazie in een pittige saus. Deze versie is zo snel en gemakkelijk dat je hem binnen 20 minuten op tafel hebt.
Lees Verder...Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.
Lees Verder...Het klassieke California Creamed Kale-recept krijgt een nieuwe smaakvariant met de toevoeging van zoete aardappelen, sjalotten en een scheut azijn.
Lees Verder...Één van de eerste groenten van de lente, veelzijdige asperges kunnen gekoeld worden geserveerd in een salade, gepureerd in een romige soep of gewoon licht gestoomd. In dit recept wordt knapperige asperge gegarneerd met een pittige zelfgemaakte vinaigrette, geroosterde rode pepers en pijnboompitten.
Lees Verder...Creëer een pittige "blauwe kaas"-saus door onverwachte ingrediënten samen te voegen. Het is de perfecte aanvulling op de spruitjes en Bonenpasta in dit gerecht en werkt ook goed met de soorten gestoomde groenten.
Lees Verder...Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.
Lees Verder...Prei, asperges en paddenstoelen worden perfect aangevuld door kleurrijke zoete aardappelen in deze eenvoudige en heerlijke stoofpot. Gebruik verse munt en peterselie voor een smaakvolle finishing touch.
Lees Verder...Knoflookachtige, knapperige paksoi is een heerlijke en eenvoudige toevoeging aan elke maaltijd. Deze mild gekruide, kruisbloemige groente krijgt ook hoge cijfers voor de nutriëntendichtheid.
Lees Verder...De zelfgemaakt masala saus geeft een hele nieuwe smaak aan je bloemkool.
Lees Verder...Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.
Woensdag 15-05-2024
Dinsdag 14-05-2024
Zaterdag 11-05-2024
Woensdag 08-05-2024
Zondag 05-05-2024
Elke dag een uniek nieuw voedzaam en vegan recept in je e-mail. Zo heb je altijd inspiratie om gezond te koken! (100% gratis, nooit spam en je kunt je elk moment weer uitschrijven)