Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Chef Frank's Romen Boerenkool En Zoete Aardappelen

Chef Frank's Romen Boerenkool En Zoete Aardappelen

Het klassieke California Creamed Kale-recept krijgt een nieuwe smaakvariant met de toevoeging van zoete aardappelen, sjalotten en een scheut azijn.

Lees Verder...
Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)

Channa Saag (pittige Kikkererwten Met Spinazie)

Channa Saag is een populaire Indiase schotel met kikkererwten en spinazie in een pittige saus. Deze versie is zo snel en gemakkelijk dat je hem binnen 20 minuten op tafel hebt.

Lees Verder...
Gebakken Kerstomaatjes

Gebakken Kerstomaatjes

Op zoek naar een andere manier om verse cherry tomaatjes te serveren? Probeer ze te bakken - het concentreert de smaak en intensiveert hun zoetheid.

Lees Verder...
Bieten Edamame Roerbakgerecht

Bieten Edamame Roerbakgerecht

De zoete smaak van bieten schittert in dit unieke wokgerecht.

Lees Verder...
Nootachtige Groene Bonen Schotel

Nootachtige Groene Bonen Schotel

De old-school pan met bonen die op zoveel vakantietafels staat, is niet zo gezond. Probeer deze optie, die is veel beter voor u met echte champignons en uien.

Lees Verder...

"romige" Cime Di Rapa

De gepureerde bloemkool voegt romigheid toe aan deze krachtige verzameling groenten, paddenstoelen en spinazie.

Lees Verder...
Amandelen En Snijbonen Gerecht

Amandelen En Snijbonen Gerecht

Gemalen amandelen en sesamzaadjes verrijken de smaak van deze snijbonen en helpen ook om de opname van voedingsstoffen te verhogen.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bruine Rijst En Tomatenbraadpan
Bruine Rijst En Tomatenbraadpan

Vrijdag 17-05-2024

Andijvie En Bonen
Andijvie En Bonen

Donderdag 16-05-2024

Gebakken Bonen Van De Barbecue
Gebakken Bonen Van De Barbecue

Maandag 13-05-2024

Nootachtige Groene Bonen Schotel
Nootachtige Groene Bonen Schotel

Zondag 12-05-2024

Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur
Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur

Zaterdag 11-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu