Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli A La

Broccoli A La "diavolo"

Deze broccoli in pittige tomatensaus zal je bord opfleuren. Verhoog het aantal rode pepervlokken als je het lekker warm wilt hebben!

Lees Verder...
Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Thaise pindasaus gemaakt met pindakaas, limoensap, gember, ui en een chili peper geeft een kick aan dit boerenkool en gebakken tofu roerbakgerecht. Voeg een extra jalapeño peper toe als je het pittig wilt.

Lees Verder...
Bieten Edamame Roerbakgerecht

Bieten Edamame Roerbakgerecht

De zoete smaak van bieten schittert in dit unieke wokgerecht.

Lees Verder...
Nootachtige Groene Bonen Schotel

Nootachtige Groene Bonen Schotel

De old-school pan met bonen die op zoveel vakantietafels staat, is niet zo gezond. Probeer deze optie, die is veel beter voor u met echte champignons en uien.

Lees Verder...
Kokoskerrie Met Broccoli En Peultjes

Kokoskerrie Met Broccoli En Peultjes

Gember, kokosnoot, limoen en een vleugje cayennepeper geven deze curry zijn heerlijke smaak. Serveer het met wilde rijst voor een onvergetelijk diner dat binnen enkele minuten klaar is.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Citrusy Pico De Gallo Boerenkool Met Portobello Champignons

Citrusy Pico De Gallo Boerenkool Met Portobello Champignons

Mexicaanse Pico de Gallo is een vers ongekookt gerecht gemaakt van gehakte tomaat, ui en chili pepers. Deze citrusachtige aanpassing is een perfecte aanvulling op groente, bonen en Portobellos.

Lees Verder...
Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Boerenkool Met Champignon-Alfredo-saus
Boerenkool Met Champignon-Alfredo-saus

Dinsdag 28-05-2024

Bijna Rauwe Pad Thai Met Chili Amandel Saus
Bijna Rauwe Pad Thai Met Chili Amandel Saus

Zaterdag 25-05-2024

Amandelen En Snijbonen Gerecht
Amandelen En Snijbonen Gerecht

Donderdag 23-05-2024

Bloemkool Met Masala Saus
Bloemkool Met Masala Saus

Maandag 20-05-2024

Gebakken Falafel
Gebakken Falafel

Zondag 19-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu