Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Aubergine Roll Ups

Aubergine Roll Ups

Eenvoudig te maken en altijd een hit, deze gebakken auberginerolletjes zullen snel opgegeten zijn dus misschien wil je het recept verdubbelen!

Lees Verder...
Gebakken Kerstomaatjes

Gebakken Kerstomaatjes

Op zoek naar een andere manier om verse cherry tomaatjes te serveren? Probeer ze te bakken - het concentreert de smaak en intensiveert hun zoetheid.

Lees Verder...
Gebakken Suz's Bean Enchilada's

Gebakken Suz's Bean Enchilada's

In plaats van het rollen van de enchilada-ingrediënten gaan we ze nu stapelen. Dit bespaart tijd en resulteert in een vullende braadpan met comfortfood die perfect is om veel mensen te voeden.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Bonenpasta Met Bloemkool In Een Garlicky Walnotensaus

Pasta gemaakt van bonen is een goed alternatief voor tarwe-pasta. In dit eenvoudige maar elegante gerecht worden Bonenpasta en bloemkool geserveerd met een rijke, romige saus, bereid met geroosterde knoflook, walnoten en citroen.

Lees Verder...
Kaneel Geroosterde Wortels

Kaneel Geroosterde Wortels

Eenvoudig, gemakkelijk en heerlijk! Een schotel van deze kaneel-gekruide geroosterde wortelen zou een mooie toevoeging aan uw diner zijn.

Lees Verder...
Spruitjes Polonaise

Spruitjes Polonaise

Zo heb je spruitjes nog nooit gegeten, must try!

Lees Verder...
Balsamico Portobello En Aubergines

Balsamico Portobello En Aubergines

Eenvoudig en elegant, deze gelaagde portobello-champignons, aubergine en tomaten vormen een perfect zomerdiner.

Lees Verder...
Szechuan Pasta Met Broccoli

Szechuan Pasta Met Broccoli

Voor een snel en gemakkelijk diner combineer je Bonenpasta met licht gestoomde broccoli, rode paprika en een smakelijke saus van sesamgember. Serveer het warm of koud, het is hoe dan ook geweldig.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bijna Rauwe Pad Thai Met Chili Amandel Saus
Bijna Rauwe Pad Thai Met Chili Amandel Saus

Woensdag 29-05-2024

Kaneel Geroosterde Wortels
Kaneel Geroosterde Wortels

Maandag 27-05-2024

Bloemkool, Spinazie Puree
Bloemkool, Spinazie Puree "aardappelen"

Zaterdag 25-05-2024

Broccoli A La
Broccoli A La "diavolo"

Donderdag 23-05-2024

Gebakken Boerenkool En Koolschotel
Gebakken Boerenkool En Koolschotel

Dinsdag 21-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu