Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...
Andijvie En Bonen

Andijvie En Bonen

Zoekt u wat afwisseling in uw groene bladgroenten? Probeer andijvie, een licht bitter lid van de cichorei-familie. Dit recept, een Zuid-Italiaanse klassieker, combineert een andijvie met witte bonen en hete peper vlokken.

Lees Verder...
Artisjok Linzen Brood

Artisjok Linzen Brood

Linzen, artisjokken, pecannoten en paddenstoelen worden samen in dit smaakvolle en unieke recept gebakken. Restjes zijn geweldig voor de lunch de volgende dag.

Lees Verder...
Asperges Met Zwarte Vijgendressing

Asperges Met Zwarte Vijgendressing

Knapperige asperges en rode paprika's worden extra lekker met een hartige dressing gemaakt met gearomatiseerde azijn.

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappelsaus

Asperges Met Sinaasappelsaus

Fleur de asperges op met deze lichte citrussaus. Indien gewenst kunnen de asperges worden vervangen door snijbonen.

Lees Verder...
Californische Romige Boerenkool

Californische Romige Boerenkool

Een eenvoudige op cashewnoten gebaseerde roomsaus verandert boerenkool compleet. Deze saus werkt ook goed op broccoli, spinazie of andere gestoomde groenten.

Lees Verder...
Spruitjes Met Kikkererwten-saus

Spruitjes Met Kikkererwten-saus

Meng kikkererwten met wat groentenbouillon en kruiden voor een romige en gezonde saus die kan worden gebruikt met elk type groente.

Lees Verder...
Broccoli Met Romige Amandelsaus

Broccoli Met Romige Amandelsaus

Een romige saus op smaak gebracht met gember en knoflook en sesamzaadjes maken gestoomde broccoli een heerlijke traktatie.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Romige Boerenkool- En Champignonschotel
Romige Boerenkool- En Champignonschotel

Maandag 27-05-2024

Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup
Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Vrijdag 24-05-2024

Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu
Pittige Thaise Gestoofde Boerenkool En Tofu

Donderdag 23-05-2024

Pompoen Met Appels En Pecannoten
Pompoen Met Appels En Pecannoten

Woensdag 22-05-2024

Cubaanse Zwarte Bonen
Cubaanse Zwarte Bonen

Maandag 20-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu