Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Broccoli En Shiitake Paddestoelen Met Thaise Pindasaus

Broccoli En Shiitake Paddestoelen Met Thaise Pindasaus

Een snel wokgerecht met een smakelijke woksaus is een geweldige manier om snel te kunnen gaan eten. Kook de groenten totdat ze net knapperig zijn en nog steeds een lichte crunch hebben. Dit behoudt de voedingsstoffen en zorgt voor de perfecte textuur.

Lees Verder...
Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.

Lees Verder...
Bruine Rijst En Tomatenbraadpan

Bruine Rijst En Tomatenbraadpan

Een perfect bijgerecht om te serveren met boerenkool of boerenkool. Voeg een beetje hete pepervlokken toe als je het pittig wilt.

Lees Verder...
Plantaardige Lasagne

Plantaardige Lasagne

Hier is een Italiaanse klassieker waar je van kunt genieten zonder schuldgevoel.

Lees Verder...
Andijvie En Bonen

Andijvie En Bonen

Zoekt u wat afwisseling in uw groene bladgroenten? Probeer andijvie, een licht bitter lid van de cichorei-familie. Dit recept, een Zuid-Italiaanse klassieker, combineert een andijvie met witte bonen en hete peper vlokken.

Lees Verder...
Broccoliquiche Met Aquafaba

Broccoliquiche Met Aquafaba

Gooi de kookvloeistof niet weg van de ingeblikte of huisgemaakte bonen. Je kunt het gebruiken om een ​​lichte en zachte quiche voor broccoli en champignons te maken.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bloemkool Braadpan
Bloemkool Braadpan

Dinsdag 28-05-2024

Chili Taart Met Maïsbrood Topping
Chili Taart Met Maïsbrood Topping

Zondag 26-05-2024

Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur
Baby Bok Choy Met Adzuki Bonen En Bulgur

Donderdag 23-05-2024

Artisjok Linzen Brood
Artisjok Linzen Brood

Woensdag 22-05-2024

Szechuan Pasta Met Broccoli
Szechuan Pasta Met Broccoli

Zondag 19-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu