Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Romige Boerenkool- En Champignonschotel

Romige Boerenkool- En Champignonschotel

Boerenkool, broccoli en champignons, een trio van de meest voedzame groenten, worden gecombineerd met een rijke en romige saus en afgewerkt met een knapperige topping. Fancy genoeg voor gezelschap, maar toch gemakkelijk genoeg voor een doordeweekse avondmaaltijd.

Lees Verder...
Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Rozijnen, uien en pijnboompitten ronden de peperachtige smaak van de mosterdgroenten af.

Lees Verder...
Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Kokosgemberkool Met Sesam-korst Tempeh

Deze gebakken tempehblokjes met sesamkorst werken uitzonderlijk goed als ze worden geserveerd op een bedje van geslonken boerenkool met kokos, gember en limoen. Tempeh heeft een milde, nootachtige smaak. Het is gemaakt van gekookte en licht gefermenteerde sojabonen die tot een plak zijn gevormd.

Lees Verder...

"romige" Cime Di Rapa

De gepureerde bloemkool voegt romigheid toe aan deze krachtige verzameling groenten, paddenstoelen en spinazie.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Combineer je favoriete Bonenpasta met een eenvoudige saus op walnootbasis voor een snel, eenvoudig en zeer smakelijk diner.

Lees Verder...
Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht, combineer gesauteerde boerenkool, uien en kikkererwten met een romige knoflook-cashew-saus.

Lees Verder...
Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Chef-kok Frank's Artisjok Linzen Brood Met Pruimketchup

Een heel bijzonder gerecht wat de kracht van veganistisch koken nog maar eens extra benadrukt.

Lees Verder...
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Breng uw Bonenpasta op smaak met geroosterde plakjes aubergine, een smaakexplosie door de pistachesalsa en tomaten die langzaam zijn geroosterd om hun smaak te versterken. Zeker een restaurant-waardig gerecht!

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Zwarte En Witte Bonen Met Groenten
Zwarte En Witte Bonen Met Groenten

Maandag 27-05-2024

Gebakken Falafel
Gebakken Falafel

Zaterdag 25-05-2024

Chipotle Bonen En Greens
Chipotle Bonen En Greens

Vrijdag 24-05-2024

Bonenpasta Fagioli
Bonenpasta Fagioli

Dinsdag 21-05-2024

Broccoli A La
Broccoli A La "diavolo"

Zondag 19-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu