Archief: Alle recepten

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool En Butternut-curry Met Gebakken Kikkererwten

Bloemkool en pompoen is een geweldige combinatie, vooral als je ze kookt in een bouillon licht gearomatiseerd met curry en kokos. Gebakken kikkererwten erbovenop voegen een mooie crunch toe.

Lees Verder...
Plantaardige Lasagne

Plantaardige Lasagne

Hier is een Italiaanse klassieker waar je van kunt genieten zonder schuldgevoel.

Lees Verder...
Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Één van de eerste groenten van de lente, veelzijdige asperges kunnen gekoeld worden geserveerd in een salade, gepureerd in een romige soep of gewoon licht gestoomd. In dit recept wordt knapperige asperge gegarneerd met een pittige zelfgemaakte vinaigrette, geroosterde rode pepers en pijnboompitten.

Lees Verder...
Broccoli Met Knoflook

Broccoli Met Knoflook

Het eenvoudige gerecht van gestoomde broccoli op smaak gebracht met knoflook en Dijon-mosterd is buitengewoon veelzijdig. Het zal bijna elke maaltijd afmaken.

Lees Verder...
Bloemkool En Groene Erwt Kerrie

Bloemkool En Groene Erwt Kerrie

Dit eenvoudige curry recept is snel te maken en is perfect voor die drukke dagen wanneer je een stevige maaltijd nodig hebt maar weinig tijd hebt om te koken.

Lees Verder...
Vullend Pompoengerecht

Vullend Pompoengerecht

pompoen heeft een unieke smaak die zoet, nootachtig en peperig is. In dit gerecht wordt de pompoen wordt geserveerd met een fruit- en notencompote die de smaak van de pompoen versterkt. Geweldig voor een vakantiediner!

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Californische Romige Boerenkool En Kikkererwten

Voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht, combineer gesauteerde boerenkool, uien en kikkererwten met een romige knoflook-cashew-saus.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Asperges Met Sinaasappelsaus
Asperges Met Sinaasappelsaus

Donderdag 16-05-2024

Plantaardige Lasagne
Plantaardige Lasagne

Maandag 13-05-2024

Broccoli Met Knoflook
Broccoli Met Knoflook

Vrijdag 10-05-2024

Zwarte Bonen Sla Bundels
Zwarte Bonen Sla Bundels

Woensdag 08-05-2024

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Maandag 06-05-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu