Recepten met weinig zout

Meer dan 400 supermarktvriendelijke, lekkere, gemakkelijke en gezonde veganistische recepten.

Amandelen En Snijbonen Gerecht

Amandelen En Snijbonen Gerecht

Gemalen amandelen en sesamzaadjes verrijken de smaak van deze snijbonen en helpen ook om de opname van voedingsstoffen te verhogen.

Lees Verder...
Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Spruitjesblaadjes Met Sjalotten En Gedroogde Krenten

Dit elegante, restaurant-waardige gerecht combineert smakelijke, licht gestoomde spruitjes met geroosterde sjalotten en pompoen. Spruitjes behoren tot de voedselrijke familie van kruisbloemige groenten die ook boerenkool, bloemkool en broccoli omvat.

Lees Verder...
Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten

Asperges Met Sinaasappel Dressing En Walnoten

Een sinaasappelsaus vult de verse asperges aan en voegt een subtiele zoetheid toe.

Lees Verder...
Zwartogige Bonen

Zwartogige Bonen

Kook groene kool en zwarte oog bonen voor een beetje wild west smaak. Het eten van deze combo op nieuwjaarsdag zou geluk brengen voor het komende jaar.

Lees Verder...
Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Gebakken Tempeh In Pittige Tomatensaus

Deze mooi gekruide tomatensaus is een perfecte aanvulling op de tempeh, een gefermenteerd sojaproduct dat gemakkelijk de smaken van het voedsel absorbeert waarin het gekookt is.

Lees Verder...
Pompoen Met Pompoenpesto

Pompoen Met Pompoenpesto

Pompoenpitten zijn een goede bron van omega-3-vetten en zijn rijk aan zink, Calcium en IJzer. Hun smaak en knapperigheid complimenteren de geroosterde pompoen.

Lees Verder...
Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Broccoli Met Geroosterde Knoflooksaus

Geroosterde knoflook is een geweldige aanvulling op veel gerechten. Roosteren van knoflook geeft het een zachtere, mildere smaak die rijk en lichtzoet is - in tegenstelling tot rauwe knoflook met een veel sterkere, scherpe smaak

Lees Verder...
Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Asperges Met Pijnboompitten, Dragon En Dijon Vinaigrette

Één van de eerste groenten van de lente, veelzijdige asperges kunnen gekoeld worden geserveerd in een salade, gepureerd in een romige soep of gewoon licht gestoomd. In dit recept wordt knapperige asperge gegarneerd met een pittige zelfgemaakte vinaigrette, geroosterde rode pepers en pijnboompitten.

Lees Verder...
1 2 3 4
Over mij

Frank Schneider

Is veganistisch eten gezond? Is veganisme gezond? Krijg je als veganist voldoende voedingstoffen binnen? Er is veel onduidelijkheid over vegan eten. Planten zijn een bron van vegan Proteïne (eiwitten), Vegan vitamine B12, Veganistisch ijzer en ga zo maar door; alles zit in plantaardig eten. De voedingswaardes in onze veganistische recepten zijn gespecificeerd zodat je zelf kunt zien hoe voedzaam en gezond de gerechten zijn. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven, beter voor het milieu wilt leven, dierenleed wilt verminderen of gewoon wilt experimenteren. Onze veganistische recepten helpen je erbij.

Populaire Recepten en Posts
Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus
Bonenpasta Met Wortel En Walnoot Saus

Woensdag 17-04-2024

Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa
Bonenpasta Met Langzaam Geroosterde Tomaten, Aubergine En Pistache Muntsalsa

Maandag 15-04-2024

Aubergine Roll Ups
Aubergine Roll Ups

Zaterdag 13-04-2024

Aziatische Sla Wraps
Aziatische Sla Wraps

Woensdag 10-04-2024

Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten
Balsamico-geglazuurde Mosterdgroenten Met Rozijnen En Pijnboompitten

Maandag 08-04-2024

Kookboek E-book

444 Exlusieve Voedzame Vegan Recepten.

Koop nu